Cele mai tari jocuri cu masini





Multi dintre voi apreciati si jucati cel mai mult jocuri cu masini frumoase, rapide si puternice, in care sa iesiti intotdeauna pe primul loc in fiecare cursa.
Astazi am sa va prezint unele dintre cele mai tari (bune) jocuri cu curse de masini din totdeauna.

  • Pentru prima data am sa va prezint unele dintre cele mai jucate jocuri cu masini din seria Need For Speed:
- Need For Speed Shift este cel de-al 13-lea joc din seria NFS, care a fost vandut in 4 milioane de exemplare, avand un mare succes in toata lumea. Pentru mai multe detalii si download dati click aici.
- Need For Speed Carbon este al 10-lea joc NFS, acesta fiind lansat in 2006 si lansat in continuarea lui NFS Most Wanted, avand si acesta un succes urias in randul faniilor. Alte detalii gasiti aici, de unde il puteti si descarca.
- Need For Speed Most Wanted este un joc cu masini de tip Street Racing, care a fost lansat in 2005.Jocul poate fi jucat si online cu prieteni sau cu alte persoane. Alte detalii si download aici.
- Need For Speed World este versiunea online a celor de la NFS, si reprezinta a 15-a versiune. El a fost lansat la nivel mondial pe 27 iulie 2010, si are ca stil de joc stilurile Most Wanted si Carbon, bazandu-se pe cursele de strada, de politie, de tuning s.a. De asemenea pentru download si detalii mai amanuntite gasiti aici.
Alte jocuri din aceasta serie NFS ar mai fi NFS Hot Pursuit, Undercover, Underground 1 si 2, ProStreet si The Run.

  • Un alt joc spectaculos cu masini este Split Second. Acest joc are in componenta curse de masini cu foarte multe explozii, scurtaturi si obstacole, care fac jocul mult mai interesant. Detalii si Download gasiti aici.
  • Flatout 2 este un alt joc spectaculos cu masini, in care ai posibilitatea sa faci numeroase cascadorii. Jocul il gasiti aici.
  • Revolt este jocul copilarii nostre, un joc distractiv cu masini teleghidate, cu care participi la diverse curse, fie alaturi de prietenii, fie de calculator. De asemenea aveti detalii amanuntite si download joc aici.
Alte jocuri cu masini gasiti si in urmatorul video, acesta reprezentand un top 10 jocuri din anul 2008 si pana in 2013:


Acestea sunt unele dintre cele mai jucate jocuri din lume. Daca mai stiti si alte jocuri frumoase, lasa-ti un comentariu mai jos.
-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu