NFS World Download - Need For Speed World Download Free





Descriere joc:
Need For Speed World este noua versiune online a celor de la Need For Speed, binecunoscutul joc de curse cu masini. Acesta se poate juca online cu mai multi jucatori, putand avansa la urmatoarele niveluri.
In noul joc Need For Speed World veti putea explora o lume imensa, ceea ce va va da posibilitatea de a juca mult mai multe curse si de a descoperi trasee noi. Pe harta veti puteti juca binecunoscutul oras Rockport (din Need For Speed Most Wanted) si Palmont (din Need For Speed Carbon).
La inceputul jocului dupa cum v-a obisnuit puteti alege o gama restransa de masini, mai slab cotate precum Toyota Corolla sau Mitsubishi Eclipse dar pe parcursul jocului cu cat jucati mai mult si castigati mai multe curse cu atat veti obtine mai multi bani si veti putea debloca masini mult mai bune, care va va ajuta sa terminati cursa mult mai usor.
Ca si in celelate jocuri Need For Speed nu vor lipsi si masiniile de politie care va vor urmarii la orice infractiune comisa. In plus va veti putea personaliza masina asa cum doriti avand o gama variata de a alege culoarea, eticheta masinii si multe altele.

Imagine:

Cerinte sistem:
- Procesor: 2.0 GHz
- RAM: 1 GB
- Hard: 2 GB
- Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:
-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu