Split Second Download - Joc cu curse de masini





Descriere joc:
Split Second este un joc video cu curse de masini, lansat in 2010, dezvoltat de Black Rock Studio si publicat de Disney Interactive Studios in Marea Britanie.
In joc este vorba despre jucatori care iau parte la diferite curse de masini pentru bani si glorie, in care pe parcursul cursei pot construi asa zisu "PowerPlay", acesta ajutandu-i la efectuarea anumitor cascadorii, cum ar fi salturi si precizia de conducere, gasirea unor scurtaturi, punerea de obstacole si declansarea acestora cand ceilalti jucator trec pe langa acesta si multe altele. Astfel de evenimente aduc numeroase explozii, accidente de avion si prabusiri de cladiri.
In joc in spatele masini jucatorului apar 3 serii de linii, care pe parcursul jocului acestea se umplu, datorita drifturilor pe care le faci cu masina, acesta reprezentand "PowerPlay", iar la umplerea primei si/sau a doua linii poti crea obstacole pentru oponenti, cum ar fi: poti chema elicopterul sa puna bombe la masiniile din fata dvs. sau poti crea explozii la diferite obiecte, iar cand cele trei linii sunt full, acestea iti dau posibilitatea sa distrugi mai multe masini din fata sau sa iti creezi scurtaturi care te va aduce pe locul intai.
La inceputul jocului vei avea parte de masini mai slab cotate, dar pe parcursul curselor, castigand, vei putea debloca masini mult mai rapide si mai puternice.

Imagine:

Split Second
Cerinte sistem:

Procesor: 2.6 GHz
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 6,5 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:

Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu