Max Payne 3 Download - Joc cu impuscaturi





Descriere joc:
Max Payne 3 este un joc video de actiune-aventura cu impuscaturi (shooter) si bataie, tot ce are nevoie un joc de acest tip. Jocul a fost creat de catre Rockstar Vancouver si lansat de Rokstar Games pe data de 1 iunie 2012 in Europa pentru platforma Microsoft Windows iar pentru PlayStation 3 si Xbox 360 pe data de 18 mai 2012.
Max Payne 3 este al treilea joc din seria Max Payne, in care jucatorul poate controla personajul principal din acest joc (Max Payne). Poveste jocului ne arata viata unui fost politist, care devine bodyguard si care incearca sa salveze viata sotiei unui om de afaceri foarte bogat, care a fost rapita de un grup mafiot. Prin ce trece acest personaj puteti vedea doar jucand jocul Max Payne 3. In joc veti avea parte de multa aventura si actiune, care fac jocul sa fie din ce in ce mai interesant pe parcursul acestuia si care va va face sa il jucati cu o deosebita placere.
In acesta versiune fata de celelate, apare o noua caracteristica in care personajul principal se poate ascunde foarte usor, dar si rapiditatea cu care acesta iese din ascunzatoare si trage cu arma in inamici.
O alta caracteristica a acestui joc este aceea ca cu toate ca jucatorul isi pierde viata aproape de tot, acesta si-o poate recupera omorand un inamic in cel mai scurt timp.
Jocul poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer. In cel multiplayer jucatorul isi poate face un clan, fie alaturi de prieteni, fie alaturi de alti jucatori, prin care ducerea la bun sfarsit a unei misiunii ii ofera puncte de experienta, care il vor ajuta pe parcursul jocului.
Din punctul de vederea al graficii, jocul se prezinta foarte bine, acesta aratandu-ne foarte bine personajele, cat si mediul inconjurator, dandu-i jocului un efect mult mai realist.
Jocul din pacate nu este disponibil gratuit, dar il puteti achizitiona de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:


Cerinte sitem:

Procesor: 2,4 GHz
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu