Download Fifa 2007





Descriere joc:
Cei mai multi dintre voi va place sa jucati Fifa 2007, chiar daca acest joc este unul mai vechi, asa ca m-am gandit sa vi-l prezint, de unde il puteti descarca si in varianta demo.
Jocul Fifa 2007 a  avut si inca are un succes foarte mare in lume, acesta fiind dezvoltat de Electronic Arts Canada si publicat de Electronic Arts pe data de 25 septembrie 2006 pentru platformele Microsoft Windows, Nintendo DS, Nintendo GameCube, PlayStation 2, Xbox si Xbox 360.
Jocul dispunde de peste 510 echipe de fotbal, 27 campionate si 20 de tari cu peste 10000 de jucatori.
In joc puteti evolua in cele mai tari campionate din lume, cu cele mai cunoscute echipe de fotbal ca: Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayer Muchen, AC Milan, Inter Milano si multe altele, si cei mai cunoscuti jucatori: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Ribery, Ronny, Ronaldinho si alti pe care ii veti descoperi in joc.
In timpul jocului poti executa driblinguri spectaculoase, poti executa lovituri libere si marca goluri incredibile, atat din lovituri libere cat si din faze de joc.
Poti juca pe diferite stadioane cunoscute ca Camp Nou, Allianz Arena, Santiago Bernabeu, Stamford Bridge, Old TRafford, Anfield si multe altele.
In modul Manager iti poti alege o echipa cu care sa joci in campionat, aceasta avand un anumit buget, pe care il poti mari sau micsora, prin vinderea propriilor jucatori sau prin transferul altor jucatori de la alte echipe la propria echipa. Pe parcursul jocului jucatorii pot creste in valoare sau scade, acest lucru depinzand de cat de mult evoluaza in jocul echipei sau de varsta acestuia.
Jocul nu are cerinte mari fata de calculator, asa ca il poate juca orice impatimit al acestui sport, bucurandu-se de atmosfera placuta in joc, fie singur, fie jucand contra unui prieten, atat de pe acelasi calculator sau online.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,5 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video 64 MB

Trailer:


Download demo:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu