NFS Carbon Download - Joc cu curse de masini





Descriere joc:
NFS Carbon (Need For Speed Carbon) este un joc video cu curse cu masini, dezvoltat si lansat de Electronic Arts pe data de 3 noiembrie 2006 in Europa pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 2 si Xbox 360.
In joc player-ul se intrece cu diversi oponenti (precum Angie, Wolf si Kenji), pe parcursul diferitelor curse, care pornesc de la Rockpot si se termina la Palmant. Jucatorul trebuie sa fie atent pe parcursul curselor, pentru ca poate fi urmarit de politie daca acesta circula neregulamentar. Pentru a scapa de acestia fie ii busiti pana ii distrugeti masiniile, fie incercati sa scapati accelerand, facandu-i sa va piarda urma.
Initial jucatorul, ca in fiecare cursa de masini, porneste in curse cu masini mai slabe, care nu sunt prea rapide sau stabile, dar pe parcursul jocului, aceasta poate debloca masini mult mai bune, atat din punctul de vedere al rapiditatii, cat si din punctul de vedere al stabilitatii pe care acestea le au in curse.
Cursele de cele mai multe ori au loc intr-un peisaj nocturn, ceea ce face jocul mai greu de jucat, dar si in acelasi timp mult mai frumos.
Jocul dispune de o grafica si un gamplay foarte bun, cu toate ca jocul a fost lansat in 2006, astfel grafica pune in evidenta atat masiniile in adevarata lor splendoare, cat si imprejurimile, circuitele pe care jucatorul joaca.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

1 comentarii:

  1. If you are be} nervous about your gambling or affected by another person's gambling, please contact Gamblingtherapy or GamblersAnonymous for help. To place a bet, click on the percentages for the selection you need to bet on, and it'll appear on the bet slip. Then you just have to add your stake to the bet slip, click on ‘Place Bet’ and wait for 1xbet confirmation of your bet. By clicking Send Link, I acknowledge that I even have have} read the Privacy Policy and conform to the Terms of Service.

    RăspundețiȘtergere