NFS Shift Download - Need For Speed Shift





Descriere joc:
NFS Shift (Need For Speed Shift) este un joc video cu curse de masini, din seria NFS, dezvoltat de Slightly Mad Studios si Electronic Arts Bright Light si publicat de Electronic Arts pe 18 septembrie 2009 in Europa, pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360.
In joc in modul cariera, jucatorul initial trebuie sa faca un tur de pista pentru a se acomoda cu masina si pentru a configura setarile. Dupa acest prim pas, acesta este pus in diferite curse, pe care trebuie sa le castige pentru a castiga cat mai multe stele si bani, astfel putand debloca masini mult mai bune, cu care sa concureze in cursele viitoare.
Jocul dispune de 60 de masini noi, rapide si puternice, care sunt impartite in patru niveluri. In primul nivel vom gasi masini medii, ca de exemplu Audi TT. In nivelul doi vom gasi masini de performanta (BMW M3), in nivelul 3 gasim super masini, ca Lamborghini Gallardo iar in ultimul nivel avem masini super rapide ca Bugatti Veyron sau Pagani Zonda R.
Jucatorul isi poate personaliza masina dupa bunul plac, de la aspect si pana la modul de performanta.
In joc veti participa la curse ilegale si bineinteles ca veti da si de politie, care va va urmari pentru a va aresta, scapand de acestia foarte greu, la un moment dat vor veni si elicoptere si masini de politie foarte mari, solide, care va vor crea numai probleme.
Jocul are o grafica foarte buna, ceea ne reda masiniile in adevarata lor splendoare si imprejurimile de asemenea.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz Dual
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 7 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu