Flatout 2 Download - Joc cu masini





Descriere joc:
Flatout 2 este un joc video cu curse de masini, in care ai posibilitatea sa iti busesti masina cat mai des, oferindu-ti astfel un spectacol grandios. Jocul a fost dezvoltat de catre Bugbear Entertainment si publicat de Empire Interactive si Vivendi Universal Games in anul 2009.
Jocul Flatout 2 dispune de trei tipuri de masini, acestea fiind: derby, race si street.
Masiniile din noua versiune sunt mult mai bine controlabile, acestea avand o aderenta mult mai mare, putand lua curbe cat mai periculoase fara a derapa foarte rau. Ca si in prima versiune Flatout, conducatorul masinii daca in timpul cursei face un accident periculos, fie ca intra intr-un zid sau copac, fie ca intra in alta masina, acesta este aruncat din masina cativa metri.
Jocul in afara ca ofera curse in care sa te intreci cu ceilalti, acesta are mai multe moduri de joc, cum ar fi: tipul de joc in care jucatorul trebuie sa nimereasca o anumita tinta, arucandu-si soferul prin parbriz sau tipul de joc prin care soferul trebuie sa treaca prin numeroase obstacole (de exemplu cercuri de foc, rampe) si sa sara din masina fie cat mai sus in inaltime, fie cat mai mult in lungime si multe alte tipuri de joc asemanatoare, acestea fiind foarte spectaculoase.
Grafica jocului este acceptabila, creeand o atmosfera placuta jucatorului.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 3,5 GB
Placa video: 64 MB


Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu