NFS Most Wanted Download (jocuri cu curse masini)





Descriere joc:
Need For Speed Most Wanted (NFS Most Wanted) este dupa cum bine stiti unul dintre cele mai populare jocuri de curse cu masini din seria NFS, creat si lansat de Electronic Arts Sports in anul 2005 pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 2, Xbox si Xbox 360.
Jocul incepe punand jucatorul la volanul unui BMW M3 GTR, care se indrepta spre Rockport. Pe drum acesta intalneste o buna prietena, Mia, dar si pe sergentul Cross, care incearca sa il prinda, in cele din urma acesta il lasa sa plece.
Practic de aici incepe jocul, unde jucatorul se va intrece cu diferiti oponenti. La inceput jucatorului ii este puse la dispozitie cateva masini, nu foarte bune, dar pe parcursul jocului prin castigarea curselor acesta primeste diferite masini, care mai de care mai rapide si mai puternice, care il va ajuta sa treaca cu o mai mare usurinta la urmatorul nivel.
La sfarsitul fiecarui nivel jucatorul se va intrece cu pilot mult mai experimentat si mai bun, iar pentru a trece la urmatorul nivel trebuie sa il invinga, astfel obtinandu-i si masina.
Pe parcursul jocului, trecerea de la un nivel la altul se face mult mai greu, cursele fiind mult mai grele, cu piloti mult mai experimentati.
Jocul poate ji jucat si in modul multiplayer, online cu prietenii tai.
Masiniile din punct de vedere al graficii ne sunt prezentate foarte bine, cat si din punctul de vedere al sunetului, care ne reda foarte bine motoarele masiniilor.

Imagine:



Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu