NFS The Run Download - cel mai tare joc cu masini





Descriere joc:
Astazi va voi prezenta unul dintre cele mai noi versiuni ale seriei de jocuri cu curse de masini Need For Speed (NFS). Noua versiune de joc se numeste NFS The Run, si este un joc video cu curse de masini, dupa cum bine stiti toate jocurile din seria NFS, dezvoltat de Electronic Arts Black Box si lansat de Electronic Arts pe data de 18 noiembrie 2011 in Europa pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo 3DS, Wii si Java ME.
In noul joc nu exista limite de viteza, nu ai aliati si nu ai o limita de harta, avand o tara intreaga de explorat, in care esti obligat sa castigi fiecare cursa, acest lucru facandu-l doar cu o buna determinare si cu abilitati bune de conducere. Jucatorul participa la curse intr-o lume ilegala, in care exista foarte multe mize mari, acesta putand conduce de la San Francisco si pana la New York, in care poate face si anumite opriri in orase precum Denver sau Las Vegas.
In joc jucatorul are posibilitatea de a-si schimba masina, chiar in timpul unei curse, si-o poate personaliza atat din punct de vedere a culorii si a caroseriiei, cat si din punctul de vedere a performantelor acesteia.
The Run dispune de o gama variata de masini, de la cele mai rapide si pana la cele mai stabile si puternice masini. Initial jucatorul isi poate alege dintre un numar redus de masini, dar pe parcursul jocului acesta castigand cursele poate aduna puncte de experienta si poate debloca alte masini mult mai bune.
Ca si in celelalte jocuri politia este nelipsita si in acest joc, care va incerca sa va opreasca din curse si va va pune diverse obstacole pentru a va prinde.
Din punctul de vedere al graficii, jocul se prezinta foarte bine, aratandu-ne peisaje incredibile, efecte speciale spectaculoase si masiniile in adevarata lor splendoare. Despre sunet pot sa va spun ca se aude foarte bine, acesta redand motorul masinii cat mai realist, de asemenea si scartaitul rotiilor, acceleratia si viteza, toate acestea creand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4  Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 18 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu