Download Assassin's Creed Unity 2014





Descriere joc:
Assassin's Creed Unity 2014 este un joc de actiune-aventura, dezvoltat de Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pe 13 noiembrie 2014 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 4 si Xbox One.
Actiunea noii versiuni Assassin's Creed Unity 2014 se va desfasura in timpul Revolutiei Franceze, in Paris, unde eroul nostru se va lupta cu Marile puteri din spatele revolutiei.
Noul joc va fi disponibil si in modul multiplayer, fata de versiunea anterioara Assassin's Creed Black Falg, care va putea fi jucat cu pana la 4 jucatori, angajati in misiuni bazate pe povestea jocului, care pot explora aceasta lume deschisa.
Au fost imbunatatite caracteristici ca sistemul de lupta, care este mult mai real, sistemul de parkour, avand posibilitatea de a escalada cladirile mult mai usor si sistemul de furisat, care va da posibilitatea de a intra in tabara inamica fara a sti inamicul mult mai silentios si mai usor.
Toate aceste caracteristici pot fi imbunatatite pe parcursul jocului prin punctele castigate de jucator iar armele si echipamentul pe care acesta il detine pot fi si ele personalizate, facand jocul astfel mult mai frumos si mai distractiv.
In joc jucatorul poate folosi arme ca sabii, pistoale, topoare, sulite si dispozitive incendiare.
Grafica jocului este una superba, aceasta prezentandu-ne imprejurimile in adevarata lor splendoare.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 3.3 GHz
RAM: 6 GB
Spatiu HDD: 50 GB
Placa video: 2 GB

Trailer:


Download Assassin's Creed Unity 2014:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu