Castlevania: Lord of Shadow 2 - joc Dracula





Descriere joc:
Castlevania: Lord of Shadow 2 este un joc de actiune-aventura, dar si un joc horror cu Dracula, dezvoltat de MercurySteam si lansat de Konami pe 28 februarie 2014 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Xbox 360.
In acest joc, Castlevania: Lord of Shadow 2, actiunea are loc atat in lumi medievale, cat si lumi moderne, unde jucatorul il controleaza pe Dracula in lupta sa cu Forta Raului.
In joc i se permite jucatorului sa isi aleaga singur drumul, acesta avand o lume deschisa, astfel incat poti pune in practica tot ceea ce vrei in joc.
Armele principale pe care le detine Dracula sunt un bici care distruge tot in preajma acestuia, o sabie de gheata care produce daune foarte mari adversarului si o putere foarte mare pe care o poseda acesta prin transformarea pumnilor in diferite arme ce distrug complet scuturile si echipamentele de aparare ale inamiciilor.
Despre grafica acestui joc va pot spune ca este una foarte frumoasa si spectaculoasa in acelasi timp, astfel incat efectele vizuale sunt absolut superbe, creand o atmosfera foarte placuta de joc.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz Duo
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:



Download Castlevania: Lords of Shadow 2 (joc Dracula):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu