Download Call of Duty: Advanced Warfare (2014)





Descriere joc:
Call of Duty: Advanced Warfare (2014) este un joc de razboi cu impuscaturi si foarte multa actiune. Acesta a fost dezvoltat de Sledgehammer Games, Raven Software si High Moon Studios iar aparitia lui a fost publicata pe 4 noiembrie 2014 de catre Activision pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 5, Xbox 360 si One.
Jocul este disponibil in 2 moduri de joc, atat singleplayer, unde iti poti face o cariera, cat si modul multiplayer, unde poti juca fie cu prietenii, fie cu alti impatimiti ai acestui joc.
Actiune acestui joc de razboi Call of Duty:Advanced Warfare, are loc in anul 2054, unde Marile Puteri ale Lumii isi rezolva problemele dintre ei prin angajarea unor organizatii militare private.
In timpul jocului, jucatorul are posibilitatea de a-si personaliza si imbunatati armura, cat si armele prin punctele obtinute dupa fiecare misiune pe care acesta o duce la bun sfarsit, in functie de performanta acestui in joc.
Call of Duty: Advanced Warfare (2014) este un joc ideal pentru impatimitii jocurilor de razboi, unde nu se duce lipsa de actiune din plin si unde numeroasele arme puternice, cat si mijloacele de transport SF fac jocul pe cat se poate de spectaculos de jucat.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.9 GHz
RAM: 6 GB
Spatiu HDD: 55 GB
Placa video: 1 GB

Trailer:



Download Call of Duty: Advanced Warfare (joc razboi 2014):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu