Assassin's Creed 4: Black Flag - Joc aventura





Descriere joc:
Assassin's Creed 4: Black Flag este un joc video de actiune-aventura,  dezvoltat de catre Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows pe data de 19 noiembrie 2013 in America de Nord, pe 21 noiembrie in Australia si apoi pe 22 noiembrie in Europa.
Jocul este continuarea versiunii anterioare Assassin's Creed 3 iar povestea incepe la inceputul secolului al-18-lea. In joc avem trei orase principale: Havana, Kingston si Nassau, plus alte 50 de locatii de explorat.
Noul joc da o mai mare libertate jucatorului, cu mai putine restrictii de aceasta data, acesta avand o lume mult mai deschisa spre explorat, iar misiuniile personajului principal fiind similare ca si cele din versiunea anterioara.
Jocul contine ca si in celelalte versiuni doua jumatati interconectate, o jumatate din prezent si o alta jumatate din trecut, astfel incat evenimentele petrecute in fiecare jumatate influenteaza evenimentele din cealalta jumatate, acestea legandu-se una de cealalta.
Gameplay-ul jocului este foarte variat si foarte bine gandit, grafica foarte buna si sunetul foarte real, ceea ce va va face sa jucati cu multa placere acest joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,66 GHz Duo
Ram: 3 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu