Batman: Arkham Origins





Descriere joc:
Batman: Arkham Origins este un joc de actiune - aventura, dezvoltat de Games Montreal si Warner Bros si lansat de Warner Bros Interactive Entertainment pe data de 25 octombrie 2013 pentru platformele Microsoft Windows (PC), Wii U, Xbox 360 si PlayStation 3.
Actiunea jocului se petrece cu cinci ani inainte de aparitia lui Batman: Arkham Asylum, in care jucatorul preia controlul unui Batman mult mai tanar care se afla in razboi cu Black Mask, un raufacator care il vrea doborat.
Acest joc de actiune-aventura contine un nou mod de joc fata de celelalte jocuri, si anume modul multiplayer, unde il poti juca si cu alti jucatori pasionati de acest joc.
Initial jucatorul poate folosi o serie de arme pe parcursul jocului ca pistolul sau special care beneficiaza si de o gheara cu care se poate catara si zbura mult mai mult printre cladiri, insa acesta ecoluand poate debloca alte arme precum decodorul criptografic, cu care poate deschide anumite usi blocate, Batarang-ul, o arma care se arunca, gelul explozibil folosit pentru distrugerea unor pereti si imobilizarea inamiciilor, precum si multe alte arme pe care le veti descoperi jucand acest joc.
Grafica jocului este una destul de buna, aceasta creeand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download Batman: Arkham Origins (joc actiune-aventura):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu