Download Rayman Legends - cel mai tare joc de aventura





Descriere joc:
Rayman Legends este un joc de aventura-fantezie foarte frumos, in care aventura este la tot pasul. Acest joc a fost dezvoltat de catre cei de la Ubisoft Montpellier si lansat de Ubisoft pe data de 30 august 2013 in Europa pentru platformlele Microsoft Windows (PC), Wii U, Xbox 360 si Xbox One, PlayStation 3, 4 si Vita.
In joc jucatorul se afla in continua miscare, acesta parcurgand diferite niveluri de joc, de peste 120, in care intalneste diferite obstacole, vietati si creaturi supranaturale si in acelasi timp foarte amuzante. Acesta va explora lumii nemaivazute si in acelasi timp foarte intersante, unde va trebuii sa colecteze anumite bonusuri care il vor ajuta in evolutia lui.
Acest joc de aventura este un joc foarte distractiv si frumos care va va binedispune de fiecare data cand il jucati. Acest lucru se datoreaza si graficii video excelente pe care o detine acest joc, dar si personajelor foarte amuzante si teritoriile fantastice pe care ni le ofera acest joc.
Asadar daca doriti un joc cu care sa alungati plictiseala, dar si sa va binedispuneti, acest joc de aventura, Rayman Legends, este jocul ideal.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor:  3.0 GHz
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 6 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Rayman Legends (joc aventura):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu