Painkiller: Overdose - joc impuscaturi





Descriere joc:
Painkiller: Overdose este un joc de actiune cu impuscaturi, disponibil in doua moduri de joc: modul singleplayer si modul multiplayer.
Acest joc de actiune cu impuscaturi a fost dezvoltat de catre cei de la Mindware Studios si lansat de catre DreamCatcher Interactive pe data de 30 octombrie 2007 pentru platforma Microsoft Windows (PC).
Aceasta noua versiune Overdose a jocului Painkiller aduce o serie de imbunatiri fata de cea anterioara, precum 16 niveluri suplimentare, 6 arme noi si peste 40 de monstri.
In joc jucatorul va controla pe Belial, o creatura pe jumatate demon si jumatate inger, care a fost respins si de iad dar si de rai, care cauta sa se razbune, luptandu-se pe parcursul jocului cu diferite creaturi si monstri.
In timpul jocului jucatorul poate aduna bani, arme noi, diferite obiecte si potiuni care il vor ajuta sa isi duca la bun sfarsit misiuniile pe care acesta le are, astfel incat putand sa doboare mai usor monstrii care ii stau in cale.
Pe parcursul jocului vei gasi arme din ce in ce mai bune, fiecare avand avantaje care te vor ajuta in lupta cu monstrii.
Jocul nu duce lipsa de actiune, deoarece actiunea jocului este una alerta, la fiecare pas vei da de monstrii care vor sa te opreasca din atingerea obiectivului pe care il ai.
Despre grafica video va pot spune ca este una acceptabila pentru un joc din 2007, acesta creeand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1.5 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2.5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Painkiller: Overdose (joc impuscaturi):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu