Batman: Arkham Asylum Download - Joc actiune-aventura





Descriere joc:
Batman: Arkham Asylum este un joc video de actiune - aventura, dezvoltat de Rocksteady Studios si publicat de Eidos Interactive in colaborare cu Warner Bros Interactive Entertaiment in anul 2009 pentru sistemele de operare Microsoft Windows, PlayStation 3 si Xbox 360.
Jocul se bazeaza pe desenul animat Batman. In joc dusmanul lui Batman, Joker, incearca un complot pentru a prelua Arkham Asylum si creeaza numeroase creaturi.
In joc jucatorul poate folosi optiunea Detective-Vision, aceasta reprezentand un mod vizual, care ofera anumite informatii, cum ar fi: numarul de dusmani dintre-o incapere, pereti care pot fi distrusi, arata civili si cadavre, arata diverse urme si multe altele care le vei descoperi pe parcursul jocului. Batman este echipat cu mai multe arme, gadget-uri, care le poti folosi pentru a te lupta si explora imprejurimile. Unele din aceste arme ar fi: Batarang este o arma care prin aruncare poate paraliza dusmanii si poate declansa anumite dispozitive de la distanta, gel exploziv, lansator si multe altele.
Jocul dispune de 4 harti noi, care pot fi deblocate in timpul jocului. De asemena are o grafica si un sunet foarte bun.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,8 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 12 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download free:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu