Download Fifa 08





Descriere joc:
Dupa cum stiti jocul Fifa este unul dintre cele mai jucate jocuri de fotbal din toata lumea. Astazi vom vorbi despre jocul Fifa 2008, acesta fiind al paisprezecelea joc din seria Fifa. Versiunea anterioara, si anume Fifa 07 o gasiti aici.
Fifa 2008 a fost dezvoltat de Electronic Arts Canada si lansat de Electronic Arts Sports, pe data de 28 septembrie 2007 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 2, Xbox 360, Wii si Nintendo DS.
Jucatorul in Fifa 2008 poate juca in mai multe moduri de joc, ca de exemplu in modul "Be a Pro Mode", unde poate juca cu un singur jucator pe parcursul unui meci, unde acesta prin jocurile sale poate evolua, capatand experienta si devenind din ce in ce mai bun. Un alt mod este dupa cum stiti si "Manager Mode", unde jucatorul este manager-ul unei echipe pe care acesta o alege, unde poate vinde jucatori de la echipa sau poate cumpara unii dintre cei mai buni jucatori din lume (exemplu Rooney, Messi, Ronaldinho, Ribery, Cristiano Ronaldo), dupa cum ii permite bugeul echipei sau poate evolua in campionat sau alte competitii, unde poate creste valoarea jucatoriilor de la an la an.
Jocul are in componenta un numar de 621 de echipe din intreaga lume, 43 de echipe nationale, 30 de ligi si peste 15000 de jucatori din toata lumea.
In Fifa 2008 jucatorul poate juca cu cele mai bune echipe din intreaga lume, poate evolua in campionatele puternice din Europa, cu cei mai buni jucatori (Messi, Ronaldo, Beckham, Cr. Ronaldo, Rooney, Ronaldinho, Fabregas, Xavi, Iniesta si multi altii), unde poate creste in valoare jucatorii si poate marca goluri spectaculoase, fie din faze fixe, fie din actiuni.
Jocul poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer. In modul multiplayer puteti juca alaturi de prietenii dvs. de la acelasi calculator, fie 1 vs 1 sau 2 vs 2, sau puteti juca online fara nici o problema.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1,3 GHz
Ram: 256 MB
Spatiu HDD: 3,5 GB
Placa video: 64 MB

Trailer:


Download demo:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu