Outlast Download - Joc Horror





Descriere joc:
Outlast este un joc video de groaza (horror), de supravietuire, creat si publicat de catre cei de la Red Barrels pe data 4 septembrie 2013 pentru platformele Microsoft Windows si PlayStation 4.
Actiunea jocului se petrece intr-un azil in muntii din Colorado, in care personajul principal, Miles Upshur, este incapabil sa lupte, exceptie facand anumite secvente in care acesta isi poate impinge inamicii. Acesta in aventura sa poate trece peste obstacole mai mici, prin spatii inguste, ceea ce nu pot inamicii sai, astfel dandu-i un avantaj jucatorului. Cea mai mare parte a harti este in intuneric, iar pentru ca jucatorul sa se poata orienta, acesta poate folosi  functia "Night Vision", insa nu o poate folosi la infinit, deoarece bateriile acestei functii se descarc iar acestea pot fii inlocuite cu altele gasite prin imprejurimi.
Cand jucatorul este ranit acesta trebuie sa se ascunda cat mai bine si cat mai mult timp, pentru ca acesta sa se poata vindeca si sa isi poata continua aventura.
Atat grafica, cat si sunetul din acest joc au fost concepute in asa fel incat jucatorul sa aiba o experienta de neuitat. Pe parcursul jocului acesta va gasi spatii sinistre, victime, detinuti si tot felul de creaturi, dar si zgomote foarte ciudate care il fa face sa stea cu "sufleul la gura". Toate acestea il vor face sa fie intr-o continua fuga in joc.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,0 GHz Dual
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu