NASCAR '15





Descriere joc:
NASCAR '15 este un joc cu masini sport de curse, acesta fiind al 4-lea joc din seria NASCAR. De dezvoltarea lui propriu-zisa s-au ocupat cei de la Eutechnyx iar de lansare Desenberry Martin Racing pe data de 22 mai 2015 pentru platforme precum Microsoft Windows (PC), Xbox 360 si PlayStation 3.
Jocul NASCAR '15 este disponibil in doua moduri de joc, precum modul singleplayer, unde iti poati face o cariera si modul multiplayer, care poate fi jucat impreuna cu prietenii.
Dupa cum stiti, in acest joc aveti posibilitatea sa va intreceti in diferte curse pe piste special amenajate cu unii dintre cei mai buni piloti NASCAR.
Pe parcursul jocului cu cat avansati si terminati in primele locuri, veti avea posibilitatea de a va alege o noua masina mult mai rapida si mai puternica, dar si sa o actualizati pe cea existenta pentru a castiga cursele viitoare intr-un mod mult mai usor.
Cu cat evoluati in joc cu atat veti da peste piloti mult mai buni, dar si peste piste mult mai grele dar in acelasi timp si mult mai frumoase.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 3 GHz Duo
RAM: 2 GB
Spayiu HDD: 7 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download NASCAR '15:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu