Football Manager 2015





Descriere joc:
Football Manager 2015 (FM15) este un joc de fotbal de simulare a management-ului unei echipe. Acesta a fost dezvoltat de catre cei de la Sports Interactive si lansat de Sega pe data de 7 noiembrie 2014 pentru platformele Microsoft Windows (PC), Android, OS X, Linux si iOS PS Vita.
In noul joc Football Manager 2015 iti poti defini stilul de management prin folosirea noului sistem de puncte de manager, care se va concentra in mod special pe antrenamentul, cautarea si dezvoltarea tinerilor jucatori.
Interfata jocului a suferit si ea diferite schimbari, aceasta fiind mult mai familiara jucatorului, astfel incat sa o poata folosi la capacitate maxima in management-ul sau.
In noua versiune Football Manager 2015, jucatorii au personalitati mult mai puternice, acestia fiind reprodusi din realitate, unde vor iesi mult mai repede in presa daca sunt nefericiti pentru a da ultimatumuri.
In concluzie noul joc vine cu imbunatatiri, care va face o experienta mult mai usoara si mai frumoasa in interactiunea cu utilizatorul.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 1.6 GHz
RAM: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Football Manager 2015:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.