Dying Light - joc horror 2015





Descriere joc:
Dying Light este un joc horror de supravietuire combinat cu parkour, dezvoltat de Techland si publicat de Warner Bros Interactive Entertainment pe data de 27 ianuarie 2015 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 4, Xbox One si Linux.
In acest joc horror este vorba despre infiltrarea unui agent sub acoperire intr-un oras infestat si plin de zombie, cunoscut sub numele de Harran.
Dying Light ne prezinta o lume deschisa unde jucatorul poate explora un oras dintr-un cap in altul, dand in drumul acestuia peste oameni infestati care au devenit zombie iar pentru a se apara de acestia acesta detine arme care se bazeaza in mare parte pe lupta corp la corp, precum macete si ciocane.Abia in a doua jumatate a jocului jucatorul poate folosi diferite arme de foc, care ii vor crea un avantaj mult mai mare.
Un alt avantaj al jucatorului in lupta cu acesti zombie este ca acesta poate face diferite figuri de parkour, care il ajuta foarte mult in lupta pentru supravietuire. Acesta se poate catara pe ziduri, sari sau aluneca de pe acoperisuri, plus multe altele.
Actiunea jocului are loc atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, unde simturile jucatorului sunt afectate iar pentru a localiza pericolul acesta foloseste optiunea "Survivor Sense", o optiune care ii permite o vedere mult mai buna in intuneric. Zombie sunt mai periculosi noaptea deoarece simturile acestora nu sunt afectate de lumina zilei, acestia fiind mult mai sensibili la lumina iar apararea principala a jucatorului in timpul noptii impotriva lor fiind ultravioletele, care ii incetinesc.
Pe parcursul jocului, jucatorul poate capata puncte de experienta de fiecare data cand se lupta cu zombie, puncte de perspicacitate cand efectueaza diferite miscari de parkour si puncte de supravietuire cand duc la bun sfarsit o misiune.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 3.3 GHz
RAM: 4 GB
Spatiu HDD: 40 GB
Placa video: 1 GB

Trailer:


Download Dying Light - joc horror 2015:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu