Download Operation 7





Descriere joc:
Cauti un joc cu impuscaturi, gen Counter-Strike? Ei bine Operation 7 este jocul pe care il cauti, deaorece acest joc poate fi jucat in modul multiplayer, alaturi de alti jucatori pe numeroase harti foarte frumoase, la care ai la dispozitie un numar foarte mare de arme cu care iti poti elimina inamicii.
Acest joc Operation 7 ii ofera posibilitatea oricarui jucator sa isi personalizeze arma dupa bunul plac, sa isi cumpere echipament, grenazi si multe altele.
Odata intrat in joc jucatorul are posibilitatea sa isi aleaga din ce parte a baricadei sa faca parte, fie de partea teroristilor, fie de partea politistilor, dupa care intra in plina actiune, unde va trebui sa isi elimine inamicii, iar astfel acesta cu cat doboara mai multi, cu atat obtine puncte de experienta si aur. Cu aurul obtinut isi poate cumpara echipament si arme noi, mult mai bune, care il vor ajuta sa evolueze in joc.
Acest joc cu impuscaturi, Operation 7, este jocul ideal daca cautati un joc cu multa actiune si arme la tot pasul, unde va puteti testa capacitatea de a trage cu arma alaturi de jucatori din toata lumea.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz
RAM: 1 GB
Spatiu HDD: 2 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Operation 7 - joc impuscaturi:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu