Download NASCAR Racing 4 - joc curse masini





Descriere joc:
NASCAR Racing 4 este un joc cu curse de masini, dezvoltat de Papyrus Design Group si publicat de Sierra Entertainment pe data de 6 aprilie 2001 pentru platforma Microsoft Windows (PC). Jocul este disponibil atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer, unde poate fi jucat alaturi de prieteni.
In jocul NASCAR Racing 4 vom gasi o multime de masini de curse sport imbunatatite cu motoare puternice si cai care va va face sa atingeti o viteza cat mai mare doar in cateva secunde.
Veti participa in joc la curse pe unele dintre cele mai renumite piste, in care va veti intrece cu unii dintre cei mai buni piloti NASCAR.
Pentru a evolua in joc veti avea nevoie de o clasare in primele locuri si de masini mult mai puternice, mai stabile si mai rapide pe care le veti debloca pe parcurs.
Dificultatea jocului va creste pe parcurs ce evoluati, unde veti da peste piloti mult mai buni cu masini mult mai rapide si de piste mult mai grele, unde va trebui sa va testati capacitatea de a conduce intr-un mod cat mai profesionist.
Acest joc de curse cu masini sport poate fi jucat si pe calculatoare mai vechi, deoarece acesta nu prezinta cerinte mari ale sistemului, asa ca poate fi jucat de oricine pe orice calculator.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 266 MHz
RAM: 64 MB
Spatiu HDD: 150 MB
Placa video: 12 MB

Trailer:


Download NASCAR Racing 4 - joc curse masini sport:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu