Download Crysis 2





Descriere joc:
Crysis 2 este un joc de actiune de tip first-person shooter, dezvoltat de Crytek Frankfurt si Crytek UK iar de publicarea lui s-au ocupat cei de la Electronic Arts pe data de 25 martie 2011 pentru platformele Microsoft Windows (PC), Xbox 360 si PlayStation 3.
Jocul este disponibil atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer.
In joc jucatorul are parte de actiune la tot pasul, unde se va lupta cu inamicii, fie prin lupta corp la corp, fie prin lupta de la distanta cu ajutorul armelor pe care acesta le are in dotare.
Cei de la Crytek ii ofera jucatorului multa libertate in joc, de la personalizarea armelor si abilitatilor acestuia si pana la explorarea fara nici o restrictie a orasului New York City, acesta fiind in joc o mare jungla urbana.
Jucatorul poate explora etajele dintre cladiri, sari de pe o cladire pe alta sau pur si simplu sari de pe o cladire in gol, poate cerceta orasul distrus, acesta oferintu-i noi optiuni de a evolua si planifica anumite atacuri in joc. Acesta se poate confrunta si cu tancuri si elicoptere, pe care pentru a le dobora va trebui pusa la punct o buna strategie de lupta.
Grafica acestui joc este una foarte buna, aceasta prezentandu-ne foarte bine personajele din joc, dar si mediul inconjurator in adaevarata sa splendoare, toate acestea creeand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz Duo
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 9 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download Crysis 2 - joc actiune:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu