Download Far Cry 4





Descriere joc:
Far Cry 4 este un joc video de actiune-aventura cu impuscaturi dupa cum stiti din versiuniile anterioare, dezvoltat de Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pe data de 18 noiembrie 2014 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si One.
In joc este vorba despre intoarecerea lui Ajay Ghale in tara sa natala pentru a imprastia cenusa mamei decedate,  in Lakshmana, dupa dorinta acesteia, insa pe parcursul drumului spre casa, autobuzul in care se afla acesta este atacat de Armata Regala iar el este luat prizonier. Practic de aici incepe actiunea in joc iar ceea ce face personajul principal in continuare si prin ce aventuri trece acesta puteti afla jucand acest super joc de actiune si aventura.
In Far Cry 4, jucatorul va avea parte de actiune si aventura din plin, acesta putandu-se lupta in joc cu inamicii sai fie prin aer, pe apa sau pe pamant, putand pilota diferite barci, elicoptere sau masini, avand in dotare arme ca mitraliere si lansatore, astfel toate acestea facand un joc foarte spectaculos de jucat.
Despre partea grafica a acestui joc va pot spune ca este una exceptionala, la fel ca si sunetul care va pune in mijlocul actiunii.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.6 GHz Quad Core
RAM: 4 GB
Spatiu HDD: 30 GB
Placa video: 1 GB

Trailer:


Download Far Cry 4:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu