Download F1 2014 - joc formula 1





Descriere joc:
Dupa cum stiti Formula 1 este cel mai popular joc de curse cu masini super rapide din lume. Cei de la Codemasters au publicat cea mai noua varianta a jocului de formula 1, numit F1 2014, care este diponibil pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Xbox One, fiind lansat pe 21 octombrie 2014.
F1 2014  reprezinta al saselea joc din aceasta serie, noua varianta avand unele imbunatatiri fata ce ceea anterioara F1 2013.
In noul joc F1 2014, jucatorul are posibilitatea de a-si alege orice echipa pe care sa o conduca in modul Cariera, cu care poate evolua in joc.
Initial cursele pe care jucatorul o sa se intreaca cu alti oponenti, vor fi mai usoare pentru acomodarea acestuia cu masina si cu tipurile de piste, insa pe parcurs cu castigarea fiecarei curse pe care o are, noile piste deblocate si noi oponenti vor fi din ce in ce mai grele, cu curbe mult mai periculoase, dar si cu adversari mult mai buni, cu masini mult mai puternice si mai rapide, ceea ce va face jocul mult mai interesant.
Grafica jocului F1 2014 este foarte buna, masiniile si pistele pe care acestea se intrec ne sunt prezentate spectaculos, la fel ca si sunetul pe care motoarele acestora le scot in curse.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz Duo
RAM: 3 GB
Spatiu HDD: 10 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download F1 2014 - joc formula 1:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu