Jagged Alliance: Back in Action





Descriere joc:
Jagged Alliance: Back in Action este un joc de actiune cu impuscaturi, dezvoltat si publicat de catre cei de la bitComposer pe data de 9 februarie 2012 pentru platforma Microsoft Windows (PC).
Acest joc de actiune Jagged Alliance: Back in Action ofera o grafica 3D, astfel incat jucatorul poate vedea harta destul de bine, de la cladiri si inamici si pana la bazele complete ale acestora, asa ca fiecare stie ce are de facut in joc, jocul oferindu-va si un tutorial in acest sens.
Acest joc este unul de actiune, dar si totodata un joc de strategie, deoarece va trebui sa iti faci o tactica bine gandita pentru a ataca bazele inamiciilor si de a ii lua prin suprindere, astfel incat sa obtii o victorie mult mai usoara.
In joc veti gasi peste 60 de mercenari cu care veti putea ataca bazele inamiciilor, facandu-va la fiecare misiune pe care o aveti cate o strategie cat mai buna pentru a ii surprinde pe inamicii iar pe parcursul jocului fiecare dintre acesti mercenari isi poate imbunatati modul de lupta.
Ca orice joc de actiune, initial misiunile pe care le aveti sunt mai usoare pentru a va acomoda cu jocul, dupa care gradul de complexitatea al acestor va creste.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor:  2 Duo
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download Jagged Alliance: Back in Action:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu