Formula 1 2013 Download - Joc cu curse de masini F1





Descriere joc:
Formula 1 2013 este un joc video cu curse de masini de Formula 1, dezvoltat de Codemasters si lansat in 2013 pe sistemele de operare PlayStation 3, Xbox 360 si Microsoft Windows. Este unul dintre cele mai bune simulatoare de Formula 1 de acest gen.
In joc vom regasi cele 11 echipe din Formula 1 si 22 de soferi, care vor concura in noul sezon 2013. In plus jocul ne ofera cele 19 circuite de la Grands Prix, plus inca alte 4 circuite clasice.
Jucatorul in joc poate conduce masini precum Williams FW07 B, FW18, FW12, FW14 B, Ferrari F399, Lotus 98 T precum si multe altele, pe care le veti descoperi pe parcursul jocului.
Cele mai importante circuite din joc sunt urmatoarele: Imola, Estoril, Brands Hatch, Jerez, Autodromo do Estoril, Autodromo Enzo e Dino Ferrari si Circuito Permanente de Jerez.
Jocul dispune de mai multe moduri de joc: singleplayer, multiplayer, clasic sau cariera.
De exemplu in modul cariera, jucatorul initial va incepe cu o echipa mica, care pe parcursul jocului prin performantele obtinute poate schimba echipa cu o alta mult mai cunoscuta si mai experimentata, scopul principal al acestui mod fiind de a iesi campion mondial.
Grafica jocului este foarte buna, aceasta ne prezinta masiniile impecabile, fiind reproduse dupa cele reale.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2,4 GHz Intel Core 2 Duo
Ram: 2 GB
Spatiu HDD: 15 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu