Download Delta Force: Black Hawk Down - joc impuscaturi

Descriere joc:
Delta Force este un joc de actiune cu impuscaturi foarte indragit de catre toti jucatorii acestor genuri de jocuri.
Acest shooter Delta Force: Black Hawk Down a fost dezvoltat si lansat de catre cei de la NovaLogic  pe data de 28 martie 2003 pentru sistemul de operare Microsoft Windows (PC).
Actiunea acestui joc are loc la inceputul anului 1990 in timpul Unified Task Force, o operatiune de mentinere a pacii in Somalia, unde jucatorul ia rolul unui soldat, avand in subordine inca 3 membrii.
Initial in joc misiuniile pe care le au acestia sunt usoare, pentru a se acomoda cu tacticile de razboi
 si cu armele pe care acestia le detin sau pe care le achizitioneaza in timp, insa pe parcursul jocului va trebui sa va organizati o tactica mult mai buna de a elimina inamicul, de a distruge baza acestora, de a salva ostatici dar si de a lua prizonieri.
Avantajul acestui joc este ca poate fi jucat si de pe calculatoare mai vechi deoarece nu prezinta cerinte mari de joc, astfel putandu-va bucura de actiunea unui shooter si dupa calculatoare mai slab dotate.

Imagine:
Cerinte sistem:
Procesor: 1.4 GHz
RAM: 256 Mb
Spatiu HDD: 750 MB
Placa video: 32 Mb

Trailer:


Download Delta Force: Black Hawk Down (joc impuscaturi):-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu