Tomb Raider 2013





Descriere joc:
Tomb Raider 2013 este un joc video de actiune si aventura cu impuscaturi, dezvoltat de Crystal Dynamics si lansat de Square Enix pe 5 martie 2013 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Xbox 360.
Noul joc Tomb Raider 2013 nu are nici o legatura cu versiunile anterioare, acest joc punand in evidenta originile personajului principal, Lara Croft.
Actiunea jocului incepe cu tanara Lara Croft, proaspata absolventa de facultate care pleaca in cautare de relicve, aflata la bordul unui vapor de salvare, alaturi de capitanul Conrad Roth, indreptandu-se spre o insula de pe coasta Japoniei. In timpul acestei calatori, vaporul este scufundat de o furtuna neasteptata iar Lara se trezeste singura pe o insula necunoscuta, unde aceasta va da peste diferite obstacole, care o vor solicita atat din punct de vedere fizic cat si psihic.
Initial Lara Croft nu detine nici un fel de arma, doar anumite lucruri care reprezinta o necesitate pentru supravietuire, cum ar fi mancarea sau apa iar pe parcursul jocului aceasta va trebui sa gaseasca orice are nevoie pe insula pentru a supravietui, acest lucru cat si abilitatile fizice dobandite o vor ajuta sa evolueze si sa deblocheze anumite locuri de pe insula.
Ce locuri misterioase si in ce aventuri intra tanara Lara Croft, puteti vedea jucand acest frumos joc de aventura, descarcandu-l de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 Ghz Duo
RAM: 2 GB
Spatiu HDD: 12 GB
Placa video: 512 Mb

Trailer:


Download Tomb Raider 2013 (joc aventura):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu