Crash Time - joc curse masini





Descriere joc:
Cauti un joc frumos cu curse de masini? Daca da atunci ai nimerit bine aici, deoarece am sa iti prezint mai jos un super joc cu care sa te intreci cu diferiti oponenti din ce in ce mai buni cu masini super puternice si rapide.
Jocul despre care vorbesc se numeste Crash Time, acesta fiind dezvoltat de catre cei de la Syntetic si lansat de RTL Interactive pe data de 7 noiembrie 2007 pentru platformele Microsoft Windows (PC) si Xbox 360.
In joc jucatorul va trebui sa duca la bun sfarsit anumite cazuri fictive pentru a putea progresa, astfel acestea fiind impartite si ele la randul lor in diferite misiuni: Race (o cursa in care va trebui sa te intreci cu diferiti adversari), Pursuit (urmarirea, blocarea si oprirea unei masini), Shadowing ( intrecerea cu un oponent) si Navigatie (gasirea unui drum cat mai scurt pentru a ajunge la destinatie intr-un timp cat mai scurt).
Acest joc cu curse de masini, Crash Time, detine masini super raipde si puternice ca BMW Seria 3, Seat Leon, Ford Transit, Mercedes-Benz, Opel Zafira, Audi A8, Porsche, Ferrari, Toyota Supra si multe altele care abia asteapta sa fie conduse in curse.


Imagine:


Cerinte sistem:
Procesor: 1.8 GHz
RAM: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Crash Time:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu