Download Medal of Honor: Allied Assault - joc razboi

Descriere joc:
Medal of Honor: Allied Assault este un joc de razboi cu impuscaturi, dezvoltat de 2015 Inc. si publicat de EA Games pe data de 15 februarie 2002 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), Mac OS X si Linux.
Acest joc de razboi este disponibil in doua moduri de joc: singleplayer si multiplayer.
In modul singleplayer jucatorul ia rolul lui Mike Powell, un locotenent al Armatei Statelor Unite Rangers, acesta lucrand pentru OSS, unde va trebui sa duca la bun sfarsit anumite misiuni in care fie va trebui sa salveze anumiti ostatici, fie va trebui sa doboare bazele inamicilor.
In modul multiplayer, odata ce ati selectat un server de joc, jocul va incepe pe modul spectator, timp in care va puteti alege in ce echipa sa jucati si ce fel de arme sa folositi. In acest mod se vor adauga anumite puncte in functie de cati inamici eliminati, cate runde supravietuiti si multe altele.
In joc jucatorul poate folosi tot felul de arme de razboi, de la pistol si pana la mitraliere si snipere.
Grafica acestui joc de razboi este una acceptabila pentru un joc din 2002, astfel incat poate fi jucat de pe orice calculator, deoarece nu are cerinte foarte mari de sistem.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 500 MHz
RAM: 128 MB
Spatiu HDD: 1.2 GB
Placa video: 16 MB

Trailer:Download Medal of Honor: Allied Assault - joc razboi:-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu