MX vs ATV Unleashed





Descriere joc:
Daca cautati jocuri cu curse de motociclete sau ATV-uri, MX vs ATV Unleashed este cel mai bun joc de acest tip, in care veti avea posibilitatea de a conduce unele dintre cele mai bune vehicule de teren.
Acest joc cu curse de motociclete si ATV-uri, MX vs ATV Unleashed a fost dezvoltat de Rainbow Studios si publicat de THQ pe data de 24 iunie 2005 in Europa pentru platforma Microsoft Windows (PC).
Jocul este disponibil in 2 moduri de joc, atat single player, unde va puteti face o cariera, cat si modul multiplayer, unde va puteti intrece cu prietenii vostri.
 In joc veti avea posibilitatea de a conduce un numar de 9 motociclete, fiecare cu avantajele si dezavantajele ei, unele fiind mai rapide sau mai puternice, altete mai stabile, cat si 14 ATV-uri cu care sa ajungeti la linia de Finish intr-un timp cat mai scurt pentru a va invinge adversari.
Jocul va ofera posibilitatea pe parcursul acestuia sa va tunati atat motocicletea, cat si ATV-ul cu care concurati, prin schimbarea interfetei, cat si prin performanta acesteia.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 3.0 GHz
RAM: 1 GB
Spatiu HDD: 7 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download MX vs ATV Unleashed (joc cu motociclete si ATV-uri):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu