Download Warhammer 40.000: Space Marine





Descriere joc:
Warhammer 40.000:Space Marine este un joc cu impuscaturi, dezvoltat de catre cei de la Relic Entertainment si publicat de THQ pe data de 9 septembrie 2011 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), Xbox 360, PlayStation 3 si OnLive.
Jocul Sapce Marine este disponibil in 2 moduri de joc: modul singleplayer si modul multiplayer, in care poti juca si cu prietenii tai.
In joc jucatorul il va controla pe Titus, un razboinic care are abilitati de regenerare, astfel incat cand acesta este ranit isi poate recapata o parte din starea lui de sanatate pe timpul jocului. Acesta este insotit de inca 2 personaje in majoritatea misiunilor pe care le are de dus la bun sfarsit, acestia fiind Leandros si Sidonus.
Ca si arme initiale personajul principal porneste la lupta cu un cutit si un pistol, insa pe parcursul jocului acesta isi poate achizitiona arme mult mai puternice.
In razboi jucatorul se va confrunta cu o rasa extraterestra numita orci, care reprezinta Fortele Haosului, acestia putand aduce in lupta mostri din adancuri, astfel incat jocul va fi mult mai interesant si mai placut de jucat.
Acest joc este unul foarte frumos, deoarece contine actiune si aventura din plin, astfel incat te poti lupta cu orci si monstri fie in lupta corp la corp, fie cu ajutorul armamentului detinut.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2 GHz Dual
RAM:  1 GB
Spatiu HDD: 20 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Warhammer 40.000: Space Marine:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu