Wolfenstein: The New Order





Descriere joc:
Wolfenstein: The New Order este un joc de actiune-aventura cu impuscaturi, dezvoltat de MachineGames si lansat de Bethesda Softworks pe data de 20 mai 2014 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si One.
Jocul poate fi jucat dintr-o perspectiva first-person, unde jucatorul trebuie sa salveze lumea de nazisti, acesta fiind echipat in lupta lui cu inamicii cu un adevarat arsenal, acesta avand in dotare cutit, pistol, pusca de asalt, echipata cu lansator de rachete si pusca cu luneta iar ca jocul sa fie mai interesant acesta poate folosi la nevoie doua arme simultan.
Jucatorul pe parcursul jocului trebuie sa fie atent la inamici sa nu il raneasca, deoarece starea de sanatate scade, la fel ca si armura lui, iar pentru regenerare poate culege toate acestea de la inamicii doborati.
In acest joc de actiune-aventura, jucatorul in afara de nazisti acesta va da pe parcursul jocului si de diferiti monstri care va face jocul mult mai spectaculos si mai interesant.
Asadar pentru impatimitii acestor genuri de jocuri, Wolfenstein: The New Order, este un joc care merita jucat, acesta putand fi descarcat de pe link-ul de mai jos de download.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.6 Duo
RAM: 3 GB
Spatiu HDD: 50 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:



Download Wolfenstein - The New Order:




-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu