Download FIFA 15





Descriere joc:
Dupa cum stiti FIFA este cel mai popular joc de fotbal din intreaga lume. Pentru anul 2015 FIFA a lansat o noua versiune a jocului, si anume FIFA 15.
Aceasta noua versiune FIFA 15 a fost dezvoltata de catre cei de la EA Canada si lansata de EA Sports pe data de 26 septembrie 2014 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 4, Android, Xbox 360 si One.
Ca si in celelalte versiuni, jocul poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer.
Noul joc vine cu o serie de imbunatatiri fata de cel precedent, ca de exemplu acum se pot face imprumuturi de jucatori pe o perioada limitata de meciuri, jucatorii protejeaza mult mai bine mingea, chiar daca sunt trasi de adversari, suturile sunt mult mai spectaculoase, acestea fiind influentate de pozitia in care se afla jucatorul pe teren, cat si de momentul in care loveste mingea, daca sunt dezechilibrati de adversar s.a.
O alta imbunatatirea este aceea ca jucatorii dau pase mult mai exacte la jucatori vizati, fata de versiuniile anterioare unde dadeam pasa la un coechipier si ajungea la altul, aceasta caracteristica fiind pusa la punct de acesata data.
Despre grafica va pot spune ca este una mult mai reala, de aceasta data pe parcursul unui joc gazonul se degradeaza, tricourile jucatoriulor se murdaresc  iar obiectele de pe teren cum ar fi steguletele de la colturi barlele se misc cand sunt lovite.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz
RAM: 4 GB
Spatiu HDD: 15 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download FIFA 15:

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu