Middle-earth: Shadow of Mordor (2014)





Descriere joc:
Cautati cel mai tare joc de aventura? Atunci ati nimerit bine aici, deoarece am sa va prezint un joc inspirat dupa "Stapanul inelelor", unde actiunea si aventura este la tot pasul.
Jocul se numeste Middle-earth: Shadow of Mordor si este dezvoltat de Monolith Productions si publicat de Warner Bros Interactive pe data de 3 octombrie 2014 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 si One.
In joc povestea are loc intre cele doua evenimente: Hobbitul si Stapanul Inelelor, unde un Ranger pe numele sau de Talion, reprezentand personajul principal al jocului exploreaza o lume deschisa in jurul lui Mordor.
Talion detine anumite abilitati in lupta cu inamicii (orcii condusi de Sauron), insa acesta mai poate fi personalizat si cu Sistemul Nemesis (acest sistem il ajuta sa isi aminteasca intalniriile jucatorului cu anumite tipuri de personaje si relgeaza modul lor de a reactiona cu el). Jucatorul poate sa transforme anumiti orci in aliatii sai, astfel jocul este mult mai interesant.
Despre grafica acestui joc va pot spune ca este una de laudat, aceasta aratand foarte bine, creand o atmosfera placuta de joc.
Pentru toti care cauta sa joace un joc de calitate si un foarte bun joc de aventura si actiune, Middle-earth: Shadow of Mordor, este jocul ideal.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.67 GHz
RAM: 3 GB
Spatiu HDD: 25 GB
Placa video: 1 GB

Trailer:


Download Middle-earth Shadow of Mordor:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu