Turismo Carretera - joc curse masini





Descriere joc:
Turismo Carretera este un joc de curse cu masini, in care ai posibilitatea de a simula viata unui pilot de curse cu masini super rapide.
Acest joc de curse cu masini a fost dezvoltat de catre cei de la  2Pez Games si publicat de catre 777 Sudios pe platforma Microsoft Windows (PC), pe data de 8 februarie 2009.
Jocul Turismo Carretera poate fi jucat atat in modul singleplayer, unde iti poti face o cariera, participand la diferite curse cu masini din ce in ce mai bune si modul multiplayer unde poti juca alaturi de prietenii tai.
Ca in orice joc cu masini de curse, rolul jucatorului este acela de a se clasa cat mai bine la sfarsitul cursei pentru a avansa la urmatoarea cursa, care va fi mult mai frumoasa, dar si mult mai grea, astfel inca avansand vei obtine masini mult mai rapide si mai bune cu care vei ajunge pe primul loc mult mai usor.
Despre grafica acestui joc cu masini va pot spune ca este una acceptabila pentru o placa video de 64 MB, astfel incat jocul poate fi jucat de oricine, chiar si pentru cei cu calculatoare mai vechi si mai slabe din punct de vedere al performantei.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1.5 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 1 GB
Placa video: 64 MB

Trailer:


Download Turismo Carretera (joc de curse cu masini):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu