Download UK Truck Simulator - joc tiruri





Descriere joc:
UK Truck Simulator este un joc video cu tiruri si camioane, unde ai posibilitatea de a simula conducerea tirurilor si camioanelor.
Acest joc cu tiruri a fost dezvoltat si lansat de SCS Software pe data de 19 februarie 2010 pentru platforma Microsoft Windows.
In joc ai ocazia de a simula viata unui sofer profesionist de tir, care va conduce aceste tiruri peste tot in tara, transportand marfa de la un oras la altu, actiunea jocului petrecandu-se in jurul Angliei.
Jucatorul are posibilitatea de a conduce pe orice tip de strada, de la autostrazi si pana la stradute care iti vor pune la incercare indemanarea de a conduce acest rege al soselelor.
Toate tirurile si camioanele seamana perfect atat din punctul de vedere fizic, cat si din punctul de vedere al motorului cu cele reale, astfel incat ca jucatorul sa aive o experienta cat mai reala.
Rolul jucatorului in UK Truck Simulator este acela de a-si dezvolta afacerea prin transportul de marfa, castigand din ce in ce mai multi bani, pe care poate sa ii investeasaca pentru a obtine un profit mai mare si mai rapid.
Ca si in lumea reala ai grija sa nu depasesti limita de viteza, deoarece politia este cu ochii pe tine, astfel vei lua amenzi si profitul tau va scadea.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2.2 GHz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 900 MB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download UK Truck Simulator - joc cu tiruri:




-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu