Death to Spies 3 - joc spionaj





Descriere joc:
Death to Spies 3 este un joc de spionaj cu impuscaturi, in care jucatorul va trebui sa se infiltreze in taberele inamiciilor pentru a strange cat mai multe informatii despre acestia.
Jocul de spionaj Death to Spies 3 a fost dezvoltat de Haggard Games si lansat de catre 1C Company pentru sistemele de operare Microsoft Windows (PC) si Xbox 360.
Actiunea jocului va avea loc in timpul Razboiului Rece, unde colonelul Strogov si echipa sa iau parte la un conflict intre 2 mari puteri, unde va trebui sa duca la bun sfarsit diferite misiuni pe teritorii precum SUA, Europa si Cuba.
Rolul jucatorului este acela de a se furisa in taberele adverse, fara a afla inamicii, cat mai invizibil pentru a colecta informatii pretioase, astfel incat sa poata distruge ulterior aceste tabere. Jucatorul are in dotare diferite arme cu care isi poate elimina inamicii intr-un mod cat mai silentios, fara a fi descoperit de ceilalti.
Acest joc de spionaj este jocul ideal de a te pune in pielea unui spion de mare clasa, astfel incat vei simula perfect viata unui agent secret.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.5 Ghz
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 2 GB
Placa video:  256 MB

Trailer:


Download Death to Spies 3 - joc spionaj:



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu