Trials Fusion 2014 - joc motociclete





Descriere joc:
Trials Fusion este un joc de curse cu motociclete foarte spectaculos, dezvoltat de RedLynx, Ubisoft Shanghai si Ubisoft Urcaina si publicat de catre cei de la Ubisoft pentru platformele Microsoft Windows (PC), Xbox 360, Xbox One si PlayStation 4 pe data de 16 aprilie 2014 in Europa.
Acest joc de curse cu motociclete este disponibil pentru a fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer alaturi de prieteni.
Jocul Trial Fusion este un joc foarte spectaculos, in joc jucatorul putand face tot felul de scheme in aer cu motocicleta prin obstacolele care ii stau in cale pe parcursul cursei. Din acest punct de vedere jocul are un mare plus, fiind foarte distractiv si frumos in acelasi timp, insa aceste cascadorii nu sunt foarte usor de realizat, necesitand indemanare pentru crearea acestora.
La sfarsitul fiecarei curse jucatorul este premiat dupa locul pe care il termina cu medalii de aur, argint, bronz si platina, asadar pentru a lua aceste medalii trebuie sa ii intreaca pe ceilalti oponentii din toate punctele de vedere.
Asadar daca doriti sa jucati un joc de curse cu motociclete foarte spectaculos, Traial Fusion este solutia ideala cu care te poti distra alaturi de prietenii tai.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 2.6 GHz
Ram: 3 GB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 1024 MB

Trailer:



Download Trial Fusion - joc motociclete:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu