Download Sleeping Dogs





Descriere joc:
Sleeping Dogs este un joc de actiune-aventura, gen GTA, unde jucatorul are de explorat un teritoriu foarte mare, unde actiunea si aventura este la tot pasul.
Jocul Sleeping Dogs a fost dezvoltat de Square Enix London Studios si United Front Games si lansat de catre cei de la Namco Bandai Games si Square Enix pentru platformele Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3 si OnLive pe data de 17 august 2012.
Actiunea jocului se petrece intr-o versiune fictiva a orasului Hong Kong, unde un ofiter de politie din San Francisco vine in acest oras pentru a lucra sub acoperire, unde va trebui sa se infiltreze in bandele din oras si sa culeaga cat mai multe informatii despre acestea.
Jucatorul este liber sa aleaga ceea ce vrea sa faca in oras, el poate merge la cumparaturi, participa la diverse curse si tot felul de astfel de activitati, insa va trebui sa duca la bun sfarsit misiuniile pe care le are.
Pe parcursul jocului jucatorul poate conduce masini, motociclete, barci, precum poate utiliza si diferite arme sau poate aplica in luptele cu ceilalti arte martiale, poate sari de pe diferite cladiri sau urca peste obstacole, poate inota si multe astfel de activitati, ceea ce ii da jucatorului posibilitatea de a avea acces la tot ce isi doreste in joc.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.4 GHz
Ram: 2 GB
Spatiu HDD:  15 GB
Placa video: 512 MB

Trailer:


Download Sleeping Dogs:




-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu