Two Worlds - joc fantezie





Descriere joc:
Two Worlds este un joc de actiune - fantezie, dezvoltat de Reality Pump si publicat de SouthPeak Interactive si TopWare Interactive pe data de 29 august 2007 in Europa pentru sistemele de operare Mocrosoft Windows (PC) si Xbox 360.
In acest joc de actiune-fantezie, jucatorul este liber sa exploreze lumea jocului, sa faca diverse misiuni care il vor ajuta sa evolueze si multe altele.
Initial jucatorul isi poate alege din caracterele oferite de joc, dupa care acesta va trebui sa il dezvolte prin evolutia sa, astfel devenind mult mai puternic prin acumularea de puteri mult mai mari, care il vor ajuta il luptele cu ceilalti.
Jocul Two Worlds are in componenta doua moduri de joc: modul singleplayer si modul multiplayer, in care poti juca acest joc cu prietenii tai sau cu alti jucatori din intreaga lume.
In acest joc actiunea se petrece in Antaloor, unde vei putea descoperi noi sate, unde poti calatorii pe diferite animale sau creaturi, descoperind lumi interesante, fiecare cu caracteristiciile ei.
Jocul poate fi jucat de pe orice calculator, deoarece nu prezinta cerinte mari de sistem, astfel incat orice iubitor al acestui tip de joc se poate bucura de placerea de a juca un joc de aventura-fantezie ca acesta.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Two Worlds (joc aventura-fantezie):



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu