Dracula: Origin - joc de groaza





Descriere joc:
Dracula: Origin este un joc de aventura - groaza, dezvoltat de Frogwares si lansat de Focus Home Interactive pe data de 2 iunie 2008 pentru  platforma Microsoft Windows (PC).
In joc vom avea ca si protagonist pe profesorul Abraham Van Helsing, care va pleca in aventuri pline de mister, unde va gasi diferite indicii si obiecte necesare evolutiei acestuia in poveste.
Jocul dispune de diferite locatii ca Londra, Transilvania, Austria si Egipt, unde jucatorul va trebui sa completeze diverse puzzle-uri si unele probleme legate de logica, care il va solicita din punct de vedere psihic spre descoperirea de noi indicii in aventura sa.
Dracula: Origin este disponibil de a fi jucat doar in modul singleplayer, unde poate evolua in joc prin acumularea de cunostinte si indicii foarte folositoare in joc pentru a trece la urmatorul nivel, acest lucru fiind posibil cu filmuletele detaliate oferie de joc pentru a evolua mai usor.
Acest joc de aventura are o poveste foarte frumoasa in care jucatorul va fi pus in mijlocul multor aventuri pe urmele lui Dracula iar pentru a va convinge de acest lucru il puteti juca descacracndu-l de pe link-ul de download de mai jos.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 1.5 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:


Download Dracula: Origin (joc aventura-groaza):


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu