Mass Effect 3





Descriere joc:
Mss Effect 3 este un joc de actiune cu impuscaturi, dezvoltat de catre cei de la BioWare si publicat de catre Electronic Arts pe data de 9 martie 2012 in Europa pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3, Xbox 360 si Wii U.
Jocul Mass Effect 3 poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer, alaturi de prieteni sau de alti jucatori pasionati de acest joc prin intermediul internetului. Jucatorul poate juca alaturi de inca 3 coechipieri in acest mod.
In joc vom gasi 3 moduri de campanie, si anume: modul actiune, modul poveste si modul RPG. Astfel incat in modul actiune vom avea parte de un joc de o dificultate normala, in care raspunsurile se vor face automat, in modul poveste raspunsurile se vor face manual iar ca dificultate vom avea parte de una usoara iar in modul RPG vom avea parte o combinatie intre cele doua moduri prezentate mai sus, si anume vom avea parte de raspunsuri manuale si o dificulatate normala.
Jocul nu duce lipsa de actiune, astfel incat pe parcursul jocului jucatorul va da peste tot felul de creaturi pe care va trebui sa le infrunte, facand astfel jocul mult mai atratctiv si mai placut de jucat.
Despre armele din joc va pot spune ca acestea se afla intr-un numar de 25 de tipuri, pe care le puteti personaliza dupa bunul plac.
Grafica este una destul de buna, facand jocul mult mai atractiv, creeand o atmosfera placuta de joc.

Imagine:
Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz Dual
Ram: 1 GB
Spatiu HDD: 3 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:



Download Mass Effect 3 (joc actiune cu impuscaturi):

-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu