FIFA World Cup 2014 Brazil





Descriere joc:
FIFA World Cup 2014 Brazil este un joc video cu fotbal, reprezentand Campionatul Mondial disputat in Brazilia 2014, unde se vor intalnii cele mai bune echipe din lume.
Acest joc de fotbal, FIFA World Cup 2014 Brazil, a fost dezvoltat de Electronic Arts Canada si lansat de EA Sports  pe data de 17 aprilie 2014 in Europa, deocamdata doar pentru platformele PlayStation 3 si Xbox 360.
In joc vom gasi toate cele 203 echipe nationale care au luat parte la meciurile de calificare pentru Campionatul Mondial din Brazilia 2014. De asemenea vom putea juca pe stadioane caracteristice fiecarei regiuni din Brazilia pe care vor avea loc si meciurile din acest Campionat Mondial.
Jocul va reda atmosfera Campionatului Mondial din 2014 atat prin cele mai bune echipe din intreaga lume, precum Argentina, Spania, Brazilia si multe altele, cat si prin coloana sonora specifica acestui campionat.
Acest joc, FIFA World Cup 2014 Brazil, este un prilej pentru noi sa intram prin intermediul calculatorului in atmosfera incendiara de pe tara fotbalului mondial Brazilia si sa aducem cu noi bucuria fotbalului de calitate mondial.
Despre joc va pot spune ca jocul detine dribbling-uri, suturi la poarta si faze specatuloase.

Imagine:


Trailer:



Download FIFA World Cup 2014 Brazil:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu