Download Worms Revolution





Descriere joc:
Worms: Revolution este un joc de strategie cu razboi intre niste viermisori foarte amuzanti care se lupta intre ei cu diferite arme. Acest joc amuzant a fost dezvoltat si lansat de catre cei de la Team17 pentru platformele Microsoft Windows (PC), PlayStation 3 si Vita, Xbox 360 si OS X pe data de 10 octombrie 2012.
In joc vom gasi doua echipe de viermi care se vor duela prin diferite arme mai mult sau mai putin amuzante care te vor distra, atat din punctul de vedere al artileriei pe care acestia o detin, cat si din punctul de vedere al repliciilor pe care acestia le folosesc. Rolul jocului este acela de a-ti elimina echipa adversa prin strategia pe care o aplici in timpul jocului.
Spre deosebire de celelalte jocuri in Worms Revolution apa se regaseste in procent mult mai mare, astfel incat iti poti elimina inamicul prin inec, putin cate putin.
Acest joc de strategie este un joc foarte amuzant cu care te poti distra alaturi cu prietenii tai, deoarece acest joc este disponibil si in modul multiplayer, atat de pe acelasi calculator, cat si de pe alt calculator prin intermediul internetului.
Asadar daca doresti un joc distractiv, Worms Revolution este jocul ideal de a te amuza jucandu-te.

Imagine:

Cerinte sistem:

Procesor: 2.0 GHz Duo
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 8 GB
Placa video: 256 MB

Trailer:


Download Worms Revolution:


-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu