Supreme Ruler 2020 - joc strategie





Descriere joc:
Supreme Ruler 2020 este un joc de strategie in care ai posibilitatea de ati construi propriul oras de la cladiri necesare din viata de zi cu zi si pana la o baza militara, unde vei avea grija de oras din toate punctele de vedere, astfel incat sa il poti unii si cu alte orase si astfel sa il extinzi.
Acest joc de strategie a fost dezvoltat de catre cei de la BattleGoat Studios si publicat de catre Paradox Interactive pentru platforma Microsoft Windows (PC) pe data de 17 iunie 2008 in Europa.
Jocul Supreme Ruler 2020 poate fi jucat atat in modul singleplayer, cat si in modul multiplayer, unde poti juca acest joc fie cu prietenii tai online, fie alaturi de alti jucatori din intreaga lume.
In joc jucatorul are libertate deplina, acesta putand alege obiectivul pe care sa il atinga, controland economia, cheltuieliile statului, baza militara, ce cladiri sa isi construiasca si tot ceea ce este nevoie pentru intretinerea unui oras si evolutia acestuia pe parcursul jocului.
Evolutia statului creat de jucator depinde de strategia acestuia pe care o aplica, astfel incat acesta sa poata cucerii noi state si de a se unii cu acestea.

Imagine:


Cerinte sistem:

Procesor: 3.0 GHz
Ram: 512 MB
Spatiu HDD: 2.5 GB
Placa video: 128 MB

Trailer:



Download Supreme Ruler 2020 (joc strategie):



-> Acest joc poate fi disponibil fie la download DEMO, fie poate fi cumparat de pe site-ul oficial al autorului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu